Algemene info PDF Afdrukken E-mailadres

Antares
Maximaplein 7
3832 JS Leusden
Tel.: 033 - 433 26 27 (Alleen op de donderdag avond - vragen naar iemand van de schaakvereniging)

Routebeschrijving

Als u Vanaf de A28 (afslag 5 6) komt volgt u de borden richting Leusden Zuid (N226).
Na ongeveer 1,5 km Links afslaan naar de Maanweg.
Op de Maanweg na 735 rechts afslaan de De Roo van Alderwereltlaan op.
Na 177 meter links afslaan naar de Hekkerdreef.
Direct op de Hekkerdreef rechts afslaan naar de Hekkerdreef.
Na 300 meter (helemaal aan het eind) ligt aan uw linkerhand Antares.

antares_vanaf_maanweg

De ingang bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw:

AntaresLinks

Speelavond

Iedere donderdagavond kunt u in het MFC Antares in Leusden terecht voor gezellig en/of fanatiek schaken. Schaakvereniging Leusden is een actieve schaakvereniging met ongeveer 50 leden. De jeugdafdeling telt doorgaans ruim 20 schakers.
Met vier teams wordt dit jaar deelgenomen aan de externe competitie van de Stichts Gooische Schaakbond.
De jeugd speelt van 18.30 tot 19.30, de senioren beginnen om 20.00.
Als u belangstelling heeft voor onze schaakvereniging, kom gerust een keer langs op de donderdagavond, om alleen te kijken, of om eens een ronde mee te spelen in de competitie!

Competitie-systeem

In het seizoen 2017/2018 wordt er in de interne competitie een ratingsysteem volgens Keizer - systeem gehanteerd. De interne competitie telt +/- 30 speelrondes per seizoen. Gedurende de competitie wordt tevens een bekertoernooi gehouden op basis van het knock-out-principe.

In de zomermaanden wordt een soort Zwitsers-systeem gespeeld. Jaarlijks is er een onderling snelschaaktoernooi en ook wordt er op een avond per jaar gestreden om de clubtitel rapid-schaken.

Vrijwel elke clubavond wordt besloten met snelschaaktoernooitjes voor degenen die daar zin in hebben.

Meer informatie

Wilt u meer informatie hebben over de schaakvereniging Leusden, ga dan naar deze pagina, en neem contact op met een van de daar genoemden.

Laatst aangepast op dinsdag 17 oktober 2017 05:44