Neem contact op met Schaakvereniging Leusden.

Als u meer informatie over Schaakvereniging Leusden wilt hebben, kunt u contact opnemen met een van de volgende personen:

Voorzitter:
Peter Weijgertze

Secretaris:
Joop van den Broeke

Penningmeester:
Paul Lindhout

Jeugdleider:
Ronald Staal

Wedstrijdleider interne competities:
Gert-Jan Fröberg

Wedstrijdleider externe competities:
Berry Beijer

Klik hier voor een lijst van leden van Schaakvereniging Leusden.

Laatst aangepast op donderdag 23 juni 2016 05:26